Svensk Kolgrill 16/10/09 19:46

skärmdump

Tillsammans med min bror driver jag e-handelsbutiken Svensk Kolgrill där vi säljer vår egentillverkade Grill Robust. Kolgrill.com är även ett exempel på vad man kan göra med WordPress, utan WordPress i grunden hade detta projekt inte varit möjligt.

 
 

Webpal 16/10/09 19:36

skärmdump

Webpal började som ett skyltfönster för min webbutveckling men har med tiden utvecklats till en blogg om affärer på internet samt något av min identitet på internet. Här nedtecknar jag idéer, experiment och erfarenheter från mina äventyr på internet.

 
 

Resa till Berlin 16/10/09 19:33

skärmdump

Resatillberlin.se var min allra första reseguide och tyvärr har inte mycket hänt med den sedan lansering. När jag började bygga mini-reseguider upptäckte jag ganska snart att det var roligare att designa dem än att skapa innehåll vilket har resulterat i åtminstone 10 helt unika layouter varav hälften numera är kasserade. Resatillberlin har dock hittat sin publik och avnjuter faktiskt en hel del aktivitet i kommentarerna.

 
 

Miniatlas 16/10/09 0:12

skärmdump

Miniatlas är ett av de projekt jag arbetar som mest intensivt med för stunden. Just nu arbetar jag med en helt ny grafisk profil och snart kommer nya funktioner löpande börja introduceras.

Glädjande nog har sidan redan börjat nå sådana trafiknivåer att det lönar sig att experimentera med varianter av sidor och testa sig fram till nya koncept. Här kommer det hända mycket redan under hösten 2009.

 
 

HipHex 15/10/09 23:45

skärmdump

HipHex.com är ett personligt favoritprojekt som inte tog mycket mer än några timmar att sätta ihop, men som än idag visar sig riktigt användbart. Konceptet är enkelt, besökarna röstar på slumpvis valda färger och en topplista över världens mest populära hexadecimala färger sätts samman.

Det händer fortfarande att jag återvänder hit för att hitta hippa färger när inspirationen tryter. I dagsläget har sidan samlat drygt 23000 röster.